Okrogla miza Ekobralne značke

Ekobralna značka Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani vabi bralke in bralce na okroglo mizo, ki bo v petek, 18. 2. 2022, ob 13.00 preko spleta.

Na Ekonomski fakulteti UL so letos še posebej ponosni, da vas lahko povabijo k branju in pogovoru o raziskovalnih dosežkih njihove akademske skupnosti.

Spoznali boste bogastvo raziskovalnih ugotovitev, ki kažejo neverjetno radovednost njihovih raziskovalcev in raziskovalk ter hkrati doprinašajo k reševanju izzivov podjetij, države in družbe v uresničevanju skupne odgovornosti za trajnostni razvoj, za kar si prizadeva med drugimi tudi Ekoodbor EF UL in Ekošola EF.

Pogovorili se bodo tudi o knjigi prof. dr. Dweck, z naslovom Mindset, ki razkriva, kar dobri starši, učitelji, direktorji, atleti vedo: kako preprosto lahko možgani spodbujajo učenje in negujejo odpornost, ki je osnova dosežkov na vsakem področju.

Z njimi bodo eminentni in zanimivi uvodničarji: prof. dr. Miha Škerlavaj, prof. dr. Tjaša Redek in Hedi Kovacs Resnik, MBA, ki bodo delili svoje vtise o prebranih knjigah in letošnjih knjižnih izbrankah. 

Knjižne izbranke v okviru Ekobralne značke so na voljo tukaj.

Več informacij o dogodku ter prijavi najdete tukaj.

Vir: Ekonomska fakulteta UL