Predstavitev raznolikosti študija v ZDA: Liberal arts Education

V torek, 6. novembra 2018, bo med 16.30 in 18.00 potekala predstavitev raznolikosti dodiplomskega študija »Liberal Arts« v ZDA z gostoma z ameriških univerz. Udeležba je brezplačna, zaradi omejitve mest pa je potrebna predhodna registracija. 

Dogodek je namenjen predvsem dijakom 2. in 3. letnika, ki razmišljajo o dodiplomskem študiju v ZDA, zlasti študiju »Liberal Arts«, in se sprašujejo, ali je to zanje sploh uresničljivo.

Več o tem, zakaj na študij v ZDA, kakšen študij je to, kaj vse zajema in kaj tovrstna izobrazba omogoča posamezniku na karierni poti ter kakšne so posebnosti izobraževanja v ZDA, kaj lahko tam študirate, kako šole izbirajo svoje kandidate in kako je s financami in finančno pomočjo pa vam bosta predstavila gosta James Quill z Wabash College (Senior Assistant Director of International Admissions) in Tracy How z Augsburg University (International Admission Director). Na voljo bo dovolj časa tudi za vprašanja udeležencev.

Dogodek je drugi v seriji skupinskih predstavitev in delavnic, namenjenih dijakom, ki želijo spoznavati raznolikost in možnosti študija v ZDA, prijavne postopke in druge aktivnosti, povezane s študijem v ZDA in bo potekal v angleškem jeziku brez prevajanja.

Dogodek se bo snemal in bo objavljen na EducationUSA Slovenia Facebook strani.

Na dogodek se lahko prijavite tukaj.

Zaradi omejitve števila mest vas prosijo, da jih v primeru odpovedi o tem obvestite na EducationUSA@sklad-kadri.si.