Projekt MeWe vabi mlade na brezplačen podporni progam

Ali prihajaš iz družine, ki se sooča s katero izmed bolezni, oviranostjo ali odvisnostjo?

Projekt MeWe vabi mlade med 15 in 17 letom, ki izhajajo iz družin, kjer ima kdo izmed družinskih članov bolezen, (akutno, kronično, duševno bolezen, …), odvisnost ali se zdravi za odvisnostjo, posebne potrebe, oviranost, ali drugo stanje katerega potrebuje podporo ali pomoč družinskih članov, na brezplačen podporni program.

Srečanje bo potekalo v majhnih skupinah (5-10 mladih). Program je sestavljen iz 7-tedenskih delavnic, ki je izvedejo v sedmih zaporednih tednih.

Udeleženci se bodo lahko naučili tehnik sproščanja in čuječnosti ter krepili veščine spoprijemanja z neprijetnimi mislimi. Izvajali bodo aktivnosti, ki jih bodo pomagale bolje razumeti svoja čustva in doživljanje samih sebe in svojih življenjskih situacij, prepoznavali bodo svoje vrednote in se učili ravnanja v skladu z njimi. Spoznali bodo sovrstnike in vrstnike, ki se soočajo s podobnimi situacijami in krepili svojo podporno mrežo.

Delavnice bodo potekale v različnih krajih po Sloveniji. Prijaviš se lahko tako, da pošlješ SMS z vsebino “tvoje ime DA” na številko 070-313-240 (na primer: Tina DA).

Rok prijave je 30. 1. 2020.

Za več informacij se lahko obrneš na karina.sirk@fdv.uni-lj.si oziroma na številko 070-313-240.

Spletno stran lahko najdeš tukaj.