RAUN (Regional Academy of the United Nations) vabi študente k prijavam 2018-2019

RAUN (Regional Academy of the United Nations) je mednarodna, multidisciplinarna izobraževalna pobuda, ki združuje agencije Združenih narodov in izjemne študente, ki devet mesecev v manjših skupinah obiskujejo predavanja in interaktivne delavnice ter vodijo praktične raziskovalne projekte, pomembne za agencije. Cilj RAUN-a je udeležencem zagotoviti poglobljeno znanje o Združenih narodih in njihovih funkcijah, povečati njihovo kulturno zavest in odprtost ter jim omogočiti mreženje in akademsko izmenjavo. Od ustanovitve leta 2012 se je v RAUN-u izobraževalo že več kot 200 mladih s celega sveta.

Trenutno RAUN zbira prijave za študijsko leto 2018-2019. S programom bodo začeli maja letos. Obravnavali bodo temo: “Inovacije za razvoj: k mirnim, trajnostnim in vključujočim družbam”.

Rok prijave je 31. 3. 2018.

RAUN je neprofitna organizacija, ki jo v celoti opravljajo prostovoljci. Razen stroškov storitve v višini 50 € udeležencem ne zaračunavajo nobenih članarin in omogočajo štipendije tistim, ki sami ne zmorejo financirati svoje udeležbe.

Več informacij najdete tukaj