Simbioza digitalna akademija – Adobe

Simbioza vabi na sklop delavnic uporabe programov Adobe Photoshop in Illustrator. Namenjene so mladim do 29. leta starosti ter za iskalce zaposlitve.

V mesecu novembru Simbioza Genesis, socialno podjetje pripravlja tudi tri zanimive delavnice, na katerih se boste spoznali z osnovno uporabo dveh programov iz družine Adobe, in sicer na delavnici v sredo, 3. novembra 2021 se boste naučili obdelave fotografij v Adobe Photoshopu, se seznanili z različnimi tehnikami obdelave fotografij (porezava, kontrast, saturacija, filtri, …) in na praktičnih primerih spoznali njihovo uporabo.

Na delavnici v sredo, 10. novembra 2021 boste v Adobe Photoshopu oblikovali preproste animirane slike ti. GIF-e. S pridobljenim znanjem boste tako lahko oblikovali svoje GIF-e in jih delili na družbenih omrežjih ali pa jih uporabili na svoji spletni strani.

V sredo, 17. novembra 2021 pa se boste naučili še, kako oblikovati preproste dvostranske vizitke v programu Adobe Illustrator.

Vse delavnice bodo potekale ONLINE, in sicer vsakič od 17.00 do 18.30 ure. Za udeležbo na delavnicah je potrebno osnovno znanje programov (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator) in seveda naložen program Adobe Photoshop oziroma program Adobe Illustrator na vašem računalniku.

Več informacij in prijava je na voljo tukaj.

Vir: Simbioza Genesis