Spletna delavnica digitalnega risanja

Pri Info center ŠKUC vas vabimo na spletno delavnico digitalnega risanja, z akademskim slikarjem Adrijanom Praznikom, v sredo, 6. 5. 2020 ob 17.00. 
 
Na delavnici se bomo seznanili_e z (brezplačnimi) programi za digitalno risanje. Spoznali_e bomo osnovna orodja, kot so brushi (čopiči), lasso toolpaint bucket ipd. Naučili_e se bomo uporabljati plasti (layerje) in tako ustvarili vsak svojo digitalno risbo. Predvsem se bomo malo spoznali_e in ustvarjalno podružili_e, kar v teh časih še kako potrebujemo. 
 
Za udeležbo potrebujete: hiter internet in računalnik za komunikacijo, dobrodošlo je, če imate tudi tablični računalnik (npr. iPad) ali tablico za risanje. Ko se prijavite na delavnico, prosimo sporočite, katero opremo imate – kakšen računalnik oziroma kakšen tablični računalnik imate in kakšen operacijski sistem (Windows, MacOSiOS, Android, …) 
 
Delavnica je brezplačna in bo potekala prek aplikacije Zoom. Število mest je zaradi kvalitetnejše izvedbe zelo omejeno, tako da pohitite s prijavami na: ustvarjalno.skuc@gmail.com. 

Dogodek lahko najdeš tukaj