Trening za krepitev samozavesti

Si želiš izboljšati svojo samopodobo in samozavest? Si želiš bolje razumeti se ne in svoja vedenja? Se želiš naučiti reči “ne” brez občutka krivde?

V kolikor so tvoji odgovori v veliki meri pritrdilni in si star_a med 19 in 29 let, te društvo Center za pomoč mladim vabi na trening za krepitev samozavesti. Trening bo potekal 18., 19. in 20. 9. 2020 na Trgu prekomorskih brigad 1.

Trening za krepitev samozavesti (trening asertivnosti) je praktičen trening, ki je namenjen delu na sebi, razumevanju namena izbire lastnih vedenj, učenju sprejemanja in spoštovanja svojih čustev in sebe v odnosih z drugimi. Na treningu se učijo veščine, s pomočjo katerih se krepi notranjo moč, gradi na samozavesti in zavedanju svojih sposobnosti, lastne vrednosti, svojega dostojanstva, uči se samospoštovati in spoštovati druge, oblikovati jasno komunikacijo,…

Za več informacij o ceni in izvedbi lahko pošlješ mail na e-poštni naslov tara@cpm-drustvo.si ali si več prebereš na njihovi spletni strani, kjer lahko oddaš tudi prijavo.

Rok prijave je 10. 9. 2020.

Spletna stran je na voljo tukaj.