Vodja za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj podjetja

IRDO – Inštitut za razvoj družbene odgovornosti mladim brez zaposlitve in študentom do 29. leta starosti omogoča brezplačno udeležbo na treh seminarjih in delavnicah z naslovom Vodenje družbene odgovornosti in trajnostnega razvoja podjetja, po zaključku katerih lahko udeleženci opravijo izpit in pridobijo certifikat.

V letu 2021 je na ravni EU v veljavo stopilo veliko direktiv, ki zahtevajo preobrazbo evropskega gospodarstva in uvedbo novih (zelenih) poslovnih modelov, prihajajo pa tudi nove. Spremenjeni načini poslovanja se bodo dotaknili vseh podjetij in drugih organizacij, ne glede na velikost. IRDO vas vabi, da se o tem področju dodatno izobrazite z znanji za učinkovito vodenje trajnostnega razvoja in družbene odgovornosti v majhnih, srednje velikih in velikih podjetjih ter organizacijah.

Seminarji potekajo prek spleta, predvidoma vsak drugi mesec v letu. Termini so predvideni po 3 dni po 2 uri + 2 uri podelitev, skupaj štiri dni srečanj online (skupaj 8 ur). Dodatno si udeleženci ogledajo še posnetke predavanj (+4 ur) in pripravijo domače naloge ter pisni izpit (+ 3 ure). Skupaj so obveznosti udeleženca na usposabljanju predvidene v obsegu do 15 ur.

Termini seminarjev in več informacij je na voljo tukaj.

Vir: Mlad.si