Zavod Bob vabi na trening Learning by Doing Good – Rok prijave podaljšan

Zavod Bob v začetku meseca oktobra vabi na brezplačno usposabljanje, ki bo potekalo v okviru projekta partnerstva za sodelovanje Ersamus+ z naslovom Learning by Doing Good, ki so ga zasnovali s partnersko organizacijo Volonterski centar Istra s Hrvaške.

Trening bo potekal od 5. do 9. 10. 2022, malce oddaljeno od mest in vsakodnevne rutine. Za prevoz, namestitev in prehrano je poskrbljeno in sta brezplačni.

Mladinske delavke Zavoda Bob so s sodelavkami in sodelavcem Volonterskega centra Istra s Hrvaške pripravile 5-dnevni trening. V njem bodo z desetimi udeleženkami in udeleženci soustvarjali nova znanja in projektne ideje. Takšne, pri katerih se boste učili nove stvari, pri tem pa nudili podporo skupnosti okrog sebe. 

Na brezplačen trening se lahko prijavite preko spletne prijavnice, ki jo najdete tukaj do 29. septembra 2022.

Poleg tega treninga pa vsaki udeleženki in udeležencu pripadata še mentorska podpora pri podrobnejšem načrtovanju in izvajanju zastavljene projektne ideje po treningu in udeležba na 3-dnevnem mednarodnem evalvacijskem srečanju z mladimi in mladinskimi delavkami in delavci s Hrvaške aprila 2023 (predvidoma 19. – 21. 4. 2023).

Več informacij najdete tukaj.

Vir: Zavod Bob