Javni natečaj za oblikovanje logotipa za projekt EVREKA

Center za mlade Domžale (v nadaljevanju CZM) objavlja javni natečaj za oblikovanje logotipa za projekt EVREKA – Ekološko izobraževanje na porečju Kamniške Bistrice.

Namen natečaja je izbrati logotip, ki bo kot uradni simbol predstavljal projekt. Z logotipom želimo vzpostaviti lastno identiteto in prepoznavnost projekta. Logotip bodo uporabljali za različne promocijske materiale: letake, plakate, objave v medijih, na dopisnih listih, žigu, spletni strani, tisk na majice, …

Logotip naj vključuje ime EVREKA in še nek razpoznaven grafični element/simbol/znak. Logotip naj izžareva tako dozo resnosti kot igrivosti, ter dejstvo, da je projekt namenjen otrokom, mladim in ostarelim.

Sodelovanje na natečaju je brezplačno! Rok za oddajo je 4. 4. 2018 (do polnoči). O izbiri bodo avtorji obveščeni preko e-pošte, najkasneje do 11. 4. 2018.

Najboljši predlog, ki ga bo izbrala strokovna komisija, bo nagrajen z denarnim izplačilom v višini 230 EUR (neto znesek).

Podrobnejše informacije o natečaju, opis projekta in načinu oddaje del najdete tukaj. Ob oddaji ne pozabite na prijavnico!