Jaz sem Evropa: sodeluj v fotografskem natečaju na Instagramu

Sodelujte v natečaju “Jaz sem Evropa (I am Europe)” in osvojite potovanje na dan odprtih vrat Evropskega parlamenta v Bruslju.

Prihajajo evropske volitve, ki bodo pomembno vplivale na prihodnost EU. Toda Evropa je in vedno bo od vseh nas. Torej, delite portret, ki po vašem mnenju ujame obraz(e) Evrope. Če boste med najboljšimi, pa boste dobili priložnost, da 4. maja v Bruslju obiščete Evropski parlament.

Pravila natečaja:

  • Delite sliko sebe ali nekoga, ki vam je pomemben, in predstavite zgodbo fotografije.
  • Ko objavite sliko uporabite hashtag #iameurope in v objavi označite IG profil@europeanparliament.
  • Registrirajte se na platformi Tokrat grem volit: tokratgremvolit.eu.

Rok za oddajo prijave je 1. aprila do 12. ure.

Če želite sodelovati v natečaju, morate živeti v državi EU, biti starejši od 18 let, imeti vse avtorske pravice za svoje fotografije, imeti javen račun na Instagramu in, če boste zmagali, imeti čas, da odpotujete v Bruselj 4. maja 2019.

Ob zaključku natečaja bo Evropski parlament razglasil šest zmagovalcev: pet jih bodo izbrali v EP, enega pa javnost. Med tekmovanjem bo Evropski parlament nekatere od najboljših posnetkov objavil na Instagram računu Parlamenta, najbolj priljubljen pa bo postal šesti zmagovalec.

Zmagovalne fotografije, skupaj z večjo izbiro najboljših portretov, bodo predstavljene v Parlamentu v Bruslju, kot del razstave 4. maja, na katero bo povabljenih šest zmagovalcev.

Več informacij lahko najdete tukaj.

Foto: Clàudia Pons Bayén (Instagram @claudiaponsbayen)