Klub prijateljev mladine Marindolus išče prostovoljce za vodnike/vodnice

Želiš postati vodnik/vodnica oziroma animator/animatorka na poletnem taboru?

Klub prijateljev mladine Marindolus išče prostovoljce in prostovoljke, vse vas, ki ste pripravljeni delati na taboru kot animatorji in/ali vodniki. Potrebujejo mlade ljudi, ki so odgovorni, komunikativni, kreativni, polni energije in ki želijo delati z otroki in mladimi in ste stari 19 let in več.

Termini, pri katerih potrebujejo tvojo pomoč:

  • Termin 2: od ponedeljka 2. julija do petka 6. julija 2018 (5 dni) (1 mesto prosto za vodnike)
  • Termin 4: od ponedeljka 16. julija do petka 20. julija 2018 (5 dni) (2 mesti prosti za vodnike)
  • Termin 5: od ponedeljka 23. julija do sobote 28. julija 2018 (6 dni) (2 mesti prosti za vodnike)
  • Termin 6: od ponedeljka 30. julija do sobote 4. avgusta 2018 (6 dni) (1 mesto prosto za vodnike)
  • Termin 7: od ponedeljka 6. avgusta do petka 10. avgusta 2018 (5 dni) (2 mesti prosti za vodnike)
  • Termin 6: od ponedeljka 13. avgusta do sobote 18. avgusta 2018 (6 dni) (1 mesto prosto za vodnike)

Zainteresirani jim pišite na: mojca@klub-marindolus.si ali pa pošljite zasebno sporočilo preko FBja! Rok prijave je 30. 4. 2018

Poslali ti bodo vprašalnik, na podlagi katerega te bodo potem povabili na pogovor v živo. Po razgovorih v živo bodo izbrali primerne vodnice/vodnike, ki pa bodo deležni še dodatnega usposabljanja/izobraževanja za delo na taborih kot vodnica/vodnik.

Klub prijateljev mladine Marindolus v letu 2018 pripravlja že 27. poletni mladinski tabor Marindol in pa 5. poletni otroški tabor Mini Gorindol v več terminih. Marindol je namenjen mladini stari od 11 do 18 let in Mini Gorindol pa vsem otrokom starim od 6 do 14 leti. Vabijo vse, ki so željni aktivnih in predvsem drugačnih počitnic. Na naših taborih ne manjka športnih aktivnosti, kot so nogomet, hokej na travi (floorball), košarka, kanunarjenje po Kolpi, plezanje na umetni steni, kolesarjenje po brezpotjih, badminton, odbojka na mivki, orientacija po bližnjih gozdovih, kot tudi ne zabavnih: karaoke, impro delavnice, disco, tematski dnevi, stilski izzivi, na voljo pa so tudi mnoge delavnice, ki jih pripravimo vodniki/animatorji za naše udeležence.