Legebitra vabi!

Vabljeni, da se udeležite različnih dogodkov, ki so jih za vas v tem in naslednjem tednu pripravili na Legebitri:

Četrtek, 5. september 2019

  • Druženje s kokicami: Za mehkejši prehod s počitnic na običajni študijski/delovni urnik, pripravljajo večerno druženje ob kokicah z vsem, kar sodi zraven. Pridružite se jim lahko ob 18.00 v DIC Legebitra na Trubarjevi 76a.
  • Trans srečanje – Video igre: Transspolna srečanja so namenjena transspolnim in transseksualnim osebam in vsem ostalim, ki presegajo ali zavračajo spolne norme. Pridružite se jim lahko ob 19.00 v DIC Legebitra na Trubarjevi 76a.

Petek, 6. september

Ponedeljek, 9. september

  • STIK Maribor – podporna skupina za lgbt+ osebe: vabljeni, da se pridružite STIK podporni skupini, kjer lahko v varnem prostoru vrstnic_kov in s strokovno podporo spregovorite o stvareh, ki obremenjujejo ali pa razveseljujejo. Pridružite se jim lahko ob 18.00 uri v MKC Maribor (Ob železnici 16).

Torek 10. september

  • Izobraževalni dogodek – Urbano vrtnarjenje: na Legebitrinem vrtičku raste mnogo tega, zato ste vabljeni, da jim pomagate vžgati imena rastlin v lesene ploščice. Pridružite se jim lahko ob 16.00 v DIC Legebitra na Trubarjevi 76a.

Sreda, 11. september

  • STIK Jesenice – podporna skupina za lgbt+ osebe: vabljeni, da se pridružite STIK podporni skupini, kjer lahko v varnem prostoru vrstnic_kov in s strokovno podporo spregovorite o stvareh, ki obremenjujejo ali pa razveseljujejo. Pridružite se jim lahko ob 18.00 uri v MC Jesenice (Ulica Viktorja Kejžarja 22).

Četrtek, 12. september

Petek, 13. september