Maska išče izvršnega_o producenta_ko

Zavod Maska, nevladna organizacija na področju sodobnih uprizoritvenih umetnosti, založništva in izobraževanja, k projektnemu sodelovanju vabi sodelavca_ko, ki bi prevzel_a organizacijska in (izvršna) produkcijska dela.

Iščejo osebo za polletno obdobje, z možnostjo podaljšanja. Preizkusno obdobje traja en mesec. Prednost imajo osebe s statusom samozaposlenega na področju kulture.

Kaj pričakujejo: organizacija izvedbe programa zavoda (produkcija predstav in dogodkov), nadziranje porabe sredstev za posamezne projekte, sodelovanje pri pripravi finančnega načrta za produkcijo zavoda, usklajevanje urnikov, vodenje evidence računov, usmerjanje in spremljanje umetnikov, iskanje razpisov, prijava na razpise, priprava pogodb in potnih nalogov, priprava poročil in statistik, trženje programa zavoda, organizacija gostovanj v Sloveniji in tujini, iskanje prostorov, delo na večernih dogodkih in dogodkih ob vikendih.

Kaj nudijo: sodelovanje z vrhunskimi umetniki, soustvarjanje vsebin, delo v interdisciplinarnem kolektivu.

Zahtevane kompetence: poznavanje sistema financiranja in administracije v lokalnem in mednarodnem prostoru, poznavanje načinov pridobivanja sredstev, znanje slovenščine in angleščine, poznavanje programov Word in Excel, vozniški izpit.

Zaželene kompetence: poznavanje in spremljanje umetniške produkcije, znanja na področju pisanja, vodenja in poročanja evropskih projektov, poznavanje mednarodnih umetniških prostorov, komunikativnost in sposobnost kolektivnega dela, zanesljivost, odgovornost, samoiniciativnost.

Prijave z življenjepisom s poudarkom na prejšnjih izkušnjah na omenjenem področju sprejemajo do 9. 2. 2024 na info@maska.si. Za vsa morebitna dodatna vprašanja v zvezi s prijavo so vam na voljo na telefonski številki: 040 205 481.

Več informacij o zavodu najdete tukaj.

Vir: Zavod Maska