Mesto žensk vabi!

Vsakoletni Mednarodni festival sodobnih umetnosti – Mesto žensk poteka od 6. do 14. 10. 2017. Predstavlja umetnice z vsega sveta, tudi iz daljnih držav in področij, ki se v Sloveniji redko predstavljajo ali pa jih domače občinstvo še ne pozna najbolje. Je kraj, kjer prihaja do sodelovanja med povabljenimi gostjami, umetniki in institucijami oziroma organizacijami v Sloveniji in sosednjih državah.

V sklopu letošnjega festivala organizirajo tudi dvodnevno tehnično delavnico “Odrska tehnika za začetnice”, ki bo potekala 4. in 5. 9. 2017. Če te zanimajo kabli, tehnična oprema, osnove postavitve zvoka in luči, se lahko prijaviš na contact@cityofwomen.org. Tako boš v sproščenem in profesionalnem okolju spoznala osnovno tehnično opremo, pridobila nekaj znanja iz teorije, predvsem pa preverila kako gre to v praksi. Kotizacija za delavnico je 15 €, v ceno je vključena tudi malica.

Hkrati pa pozivajo vse, ki bi jih zanimalo sodelovanje pri festivalu in si želijo pridobiti izkušnje na področju organizacije, koordinacije in komunikacije, ter jim je blizu sodobna umetnost in kultura, da se jim pridružijo kot prostovoljci. Prijave sprejemajo na: contact@cityofwomen.org

Več informacij o festivalu najdete tukaj.