Mlade, (pre)drzne in zaposljive

Skupina ljubljanskih Kolegic v juniju prireja zaključno srečanje, ki bo osnovano na pogovoru o anketi, ki jo je izvajal zavod Nefiks o položaju mladih žensk na trgu dela.

Projekt Kolegice sicer že od leta 2012 nagovarja eno izmed najbolj ranljivih skupin na trgu dela – iskalke prve zaposlitve, študentke zaključnih letnikov in ostale posameznice mlajše od 29 let.

Prav ta dekleta vabijo, da se jim v sredo, 19. 6. 2019 ob 13.00 pridružijo v Mestni hiši, v Rdeči dvorani na zaključnem dogodku, kjer bodo skupaj z znanimi strokovnjakinjami iz različnih področij pokomentirale situacijo mladih žensk na trgu dela, obenem pa se boste pri tem še podružile s podobno mislečimi in dobile kakšno zanimivo novo idejo.

Za osrednji dogodek z gostjami se boste ogrele s kratko delavnico na temo zdravega počutja na delovnem mestu, ki jo bo izvedla študentka psihologije Anita Vončina, poskrbljeno pa bo tudi za spremljevalni glasbeni program – nastopila bo pevka Doris Horvat.

V osrednjemu delu dogodka bodo v ospredju rezultati ankete, ki jih bodo skozi svoj pogled interpretirale Anja Fortuna, Sabrina Leben, Špela Berlot in Valentina Smej Novak.

Pogovoru bo sledila še manjša pogostitev in priložnost za izmenjevanje idej.

Udeležba je brezplačna, število mest pa je omejeno! Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. Prijaviš se lahko tukaj

Več o dogodku najdeš tukaj.