Mladi podjetnik: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Največji zaviralec razvoja podjetniških idej je odlašanje. “Ne vem, ali je moja ideja dobra. Nimam dovolj denarja za začetek posla. Trenutno ni primerno obdobje v mojem življenju. Konkurenca na trgu je velika, ne verjamem, da mi bo uspelo.” To je nekaj najbolj pogostih izgovorov, ki posameznika odvrnejo od realizacije njegove poslovne ideje. Takšno razmišljanje ni podjetno!

Evalvacija poslovne ideje je danes lažja kot kadarkoli doslej. Nikoli v zgodovini človeštva še ni bilo bolj primernega obdobja za razvoj podjetniške ideje kot danes. S pomočjo množičnega financiranja in ostalih sodobnih oblik financiranja podjetij je za mala podjetja na voljo več denarja kot kdajkoli prej. Konkurenca je res velika, vendar pa so tudi potrošnja in možnosti prodaje večji kot kadarkoli do sedaj.

Danes je primeren trenutek, da napravite morda največji korak v svojem življenju in se lotite razvoja svoje podjetniške ideje. Kako je svojo podjetniško pot začel Nik Vene, pa lahko izveste na predavanju, ki bo potekalo 25. 10. 2017 v NLB Centru inovativnega podjetništva.

Nik je svoje podjetje in blagovno znamko NV Holders predstavil na izboru Mladi podjetnik leta 2017. S svojo zgodbo in predstavitvijo je prepričal in navdušil strokovno komisijo in se uvrstil v finale izbora. Med predavanjem bo svojo zgodbo razdelil v tri faze: faza ideje, faza realizacije ideje in faza rasti podjetja.

Dogodek bo potekalo po naslednjem programu:

  • 17.00–17.45: Nik Vene: moja zgodba od ideje do danes,
  • 17.45–18.15: Pogovor z Nikom o njegovih prvih korakih in načrtih za prihodnost,
  • 18.15–18.30: Čas za vprašanja publike
  • 18.30–19.00: Čas za druženje v prijetnem ambientu CIP-a

Udeležba je brezplačna, potrebna pa je predhodna prijava. Več informacij najdete tukaj.