Mladi zmaji iščejo 2 sodelavca za področje psihosocialnega svetovanja

Mladi Zmaji razpisujejo 2 delovni mesti:

  • Višji svetovalec področja III – Področje psihosocialnega svetovanja (nedoločen čas s polnim delovnim časom).
  • Področni svetovalec II – Področje psihosocialnega svetovanja (določen čas 1 leta s polnim delovnim časom).

Iščejo dve strokovni, organizirani, dinamični in energični osebi, ki bosta pomagali uresničevati vizijo in nadaljevati razvoj programa psihosocialne podpore, ki so jo pričeli pisati leta 2019. Ponujajo redno zaposlitev in dinamično delo. Želijo si osebi, ki bosta prevzeli področje s predanostjo in nadaljevali že vzpostavljen program v smeri razvoja novih storitev in novih povezovanj, v dobro mladih v Mestni občini Ljubljana.

Pri Mladih zmajih jim največ pomenijo odnosi, zaupanje, spoštovanje, pripadnost in medsebojna podpora. Od novih sodelavcev pričakujejo pripravljenost za timsko delo, pozitivno naravnanost, samoiniciativnost, ambicioznost, inovativnost, zanesljivost, fleksibilnost in ustvarjalno reševanje problemov. Za njih je odnos izhodišče kakovostnega dela in navdihujočih sodelovanj. Njihovo vodilo je, da so vedno na voljo mladim v mestu.

Če želite soustvarjati z njimi z vašim znanjem in energijo ter izpolnjujete vse pogoje razpisa jim na e-naslov: razpis@mladizmaji.si, do vključno 17. 6. 2022, pošljite svojo vlogo z dokazili in motivacijsko pismo.

Več informacij ter pogojih razpisa najdete tukaj.

Vir: Mladi zmaji