Mladinski center BOB vabi!

Mladinski center Bob vabi na svoje dogodke!

Ročni fuzbal = IN v MC Bob

Z ligo nadaljujejo vsak drugi ponedeljek v mesecu. Ob ponedeljkih od 18.00 dalje pa potekajo treningi (po ustaljenem urniku). Naslednje dva ponedeljka bosta z njimi dva profesionalna igralca v slovenskem in mednarodnem merilu, Matevž Jeras in Tomaž Čoha. Delila bosta koristne nasvete in te naučila kakšnega novega trika.

Let’s talk Slovene vabi …

Ekipa Let’s talk Slovene išče “ta pravga Slovenca”, ki ga zanima ljubiteljsko poučevanje slovenščine v mladinskem centru Bob. Dobra družba zagotovljena, kot tudi izmenjava različnih pogledov in kultur. Če te zanima jim piši na mladmcbob@gmail.com. Več o dogodku pa si lahko prebereš tukaj. Dogodek pa lahko spremljaš tudi na fb-ju.

Naredi sam/ DIY delavnice

Smeh, kreativa, ročne spretnosti, pa tudi frustracije, improviziranje in na koncu zadovoljstvo. Vse to in še več! Kreativni četrtki od 17.00 do 20.00 v Mladinskem centru Bob. #pridipridi tudi ti. S staro majico potrebno predelave ali brez, idejo iz Pinteresta ali kot nepopisan list papirja. Program: šivanje, predelava, krojenje, kvačkanje… Za več informacij spremljaj njihov FB in Instagram.