Motivacijski dan UNESCO mladinske platforme

Motivacijski dan je eden izmed uspešnejših dogodkov UNESCO mladinske platforme (UMP), ki poteka v različnih slovenskih krajih.

Je edinstven slovenski projekt, ki stremi k neposredni, vzgojni in zabavni povezanosti mladih z mednarodno organizacijo UNESCO. Večplastnost delovanja UMP omogoča mladim razvoj svojih talentov in učenje vrednot medgeneracijske in medkulturne složnosti in sodelovanja, pomena izobraževanja ter spoštovanja svetovne zapuščine.

Na motivacijskem dnevu, ki bo 8. junija v Ljubljani, boste spoznali delovanje Združenih narodov (ZN) in delovanje UNESCO.

Vabljeni ste vsi mladi, stari med 15 in 29 let, ki se želite naučiti nečesa novega, imate določeno idejo ter dovolj motivacije za pripravo projekta.

Prijavnico z natančnejšimi navodili za opis projekta najdete tukaj, program dogodka pa tukaj.

Prijavite se lahko do 1. junija 2019 na elektronski naslov koordinator@unesco-mladi.si kamor se lahko obrnete tudi po več informacij. Število mest je omejeno, izbrali bodo le 10 kandidatov.

Ob prijavi na kratko opišite svoj projektni predlog, ki naj se vsebinsko navezuje na cilje trajnostnega razvoja, vendar brez skrbi, če na tem področju nimate dovolj znanja. Na motivacijskem dnevu bodo veliko pozornosti namenili pripravi projektov, vas vodili skozi proces priprave in vam svetovali.

Dogodek najdete tukaj.