Mreža KROJ predstavlja KAM’C

Mladinska mreža za karierni razvoj (Mreža Kroj) delujejo na digitalni platformi Discord pod strežnikom KAM’C. Članice mreže skupaj oblikujejo prostor za druženje, povezovanje in seveda učenje.

KAM’C je spletni mladinski center, kjer je pripravljen prostor za razvoj vseh vaših potencialov.

Na tem spletnem mestu pripravljajo delavnice in tečaje kot tudi napotke, kako se kar najbolje predstaviti bodočemu delodajalcu ali svoj novi izdelek ponuditi investitorju. Na KAM’Cu se torej najdejo priporočila za pisanje CV-ja, motivacijskega pisma, kako se pripraviti na razgovor za delo itd. Da pa čas med šolanjem in iskanjem dela čim bolj izkoristite, pa za vas na KAM’Cu pripravljajo raznovrstne tečaje tujih jezikov, tudi napredne poslovne tečaje, delavnice, programiranje 3d, modeliranja in še mnogo več.

Da bi malo zmanjšali stres ob iskanju dela in se malo nasmejali tudi na lasten račun, si na KAM’Cu delijo bolj ali manj nerodne zgodbe in prigode njihovih dosedanjih razgovorov za delo. Skupaj se družijo ob posameznih igrah pa tudi delijo smešne vsebine, ki so jim polepšale dan.

Na KAM’Cu deluje tudi karierna svetovalnica, kjer se lahko posvetujete, kakšno pot ubrati. Mladi se torej lahko posvetujete o kariernem razvoju, karierni orientaciji, študiju ter razvoju kompetenc, ki so potrebne za življenje in trg dela, ki jih lahko pridobite skozi številne dejavnosti, tudi z mladinskim delom.

Do KAM’Ca dostopate preko povezave, ki jo najdete tukaj.

Več informacij najdete tukaj.

Vir: Mreža KROJ