Natečaj Faces2Hearts: 20 vloggerjev, 10 mesecev, 10 držav

Rad/-a potuješ v zanimive kraje? Bi se rad/-a srečal/-a z zanimivimi ljudmi in poročala o njihovih zgodbah? Bodi eden izmed 20 obrazov, ki bodo potovali k srcem ljudi!

V okviru pobude Faces2Hearts bo izbranih 10 mladih vlogerjev, 10 iz držav članic EU in po eden iz naslednjih držav: Argentine, Butana, Zelenortskih otokov, Jamajke, Mjanmara, Namibije, Pakistana, Paragvaja, Sierra Leone in Gambije.

Evropski vlogerji bodo v paru z lokalnimi en mesec med julijem 2019 in aprilom 2020 potovali po zgoraj omenjenih destinacijah, raziskovali skupnosti, delili zgodbe in poročali o tem, kako Evropska unija spreminja življenja ljudi na bolje.

Sodelujejo lahko mladi, stari med 22 in 35 let, tako da izpolnijo prijavnico, posnamejo in naložijo video, delijo najljubšo fotografijo in napišejo članek, s katerim izkažejo svoje pripovedovalske spretnosti.

20 zmagovalcev bo povabljenih v Bruselj na delavnice in promocijo natečaja Faces2Hearts, pred in med Evropskimi razvojnimi dnevi 18. in 19. junija 2019 in junija 2020. Njihova nastanitev in prehrana bo pokrita. V času potovanja bodo prejeli plačilo 3000 evrov, kriti pa jim bodo tudi stroški prevoza iz njihove države do destinacije potovanja.

Rok za prijavo je 12. maj 2019!

Več informacij je na voljo tukaj.