Natečaj: Oblikuj pločevinko Illy

Po izjemno uspelih natečajih med mladimi ustvarjalci v Italiji, Avstriji in Romuniji illycaffè tokrat ponuja priložnost slovenskim študentom oblikovanja, da izrazijo svoje kreativne sposobnosti in sodelujejo v natečaju za grafično poslikavo pločevinke illy.

Oblikuj pločevinko illy je projekt podjetij illycaffè S.p.A. in Espresso d.o.o., ki želi spodbuditi mlade slovenske ustvarjalce – študente in študentke oblikovanja in arhitekture na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje (ALUO), Fakulteti za arhitekturo (FA) in Naravoslovnotehniški fakulteti (NTF, smer Grafika ali Modno in tekstilno oblikovanje) Univerze v Ljubljani– da izrazijo svoje kreativne sposobnosti.

Rezultat tega ustvarjalnega projekta bo posebna izdaja 20.000 pločevink mlete kave, potiskanih z grafiko in imenom mladega slovenskega oblikovalca ali oblikovalke.

Natečaj poteka od 1. do 31. oktobra 2018. Sodelovanje na natečaju je brezplačno. Prijaviš lahko največ 3 izvirne rešitve, za katere lahko kasneje dokažeš svoje intelektualne in lastninske pravice.

Rok za oddajo projektov je sreda, 31. oktober 2018 ob 23:59:59.

Več o natečaju si lahko preberete tukaj.