Natečaj za mlade kreativce

Tudi na letošnjem Slovenskem oglaševalskem festivalu bo potekalo tekmovanje za najboljše mlade kreativce do 30. leta starosti.

Rdeča nit 28. SOF-a so meje in odgovornosti aktivne uporabe družbenih in tradicionalnih medijev.

Tekmovanje mladih kreativcev je neprecenljiva priložnost, da se domači kreativni talenti pokažejo na nacionalni in svetovni ravni, saj zmagovalca čaka udeležba na največjem mednarodnem oglaševalskem festivalu, kjer bosta svoje moči pomerila z vrstniki s celega sveta.

Kdo se lahko prijavi?

  • Vsak član mora biti star do največ 30 let (rojen po 22. juniju 1988),
  • prijava na tekmovanje je odprta za vse mlade kreativce, ki sodelujejo ali so sodelovali s katero od komunikacijskih agencij oziroma poznajo proces ustvarjanja kreativnih konceptov,
  • vsak tekmovalec se lahko prijavi le v enem paru,
  • od tekmovalcev se zahteva aktivno znanje angleškega jezika in obvladovanje ustrezne programske opreme za pripravo rešitev.

Celoten potek ustvarjanja rešitev bo potekal v času in na lokaciji festivala. Vsi prijavljeni udeleženci bodo imeli 24 ur časa, da s konceptom integrirane digitalne kampanje odgovorijo na razpisani brif partnerja pri tekmi in pokažejo, kako lahko moč digitalne tehnologije oziroma tehnološke evolucije kreativno nagovori cilje brifa.

Prijave so odprte do 25. 3. 2019.

Več informacij najdete tukaj.