Nefiks karierni busi

V okviru projekta Nefiks zaposlitvene rešitve bodo v tednu med 18. in 22. junijem organizirali 5 kariernih busov, ki bodo mlade iskalce zaposlitve brezplačno popeljali do potencialnih delodajalcev iz vse Slovenije. Namenjeni so mladim iskalcem zaposlitve različnih izobrazbenih profilov in stopenj.

Gre za odlično priložnost spoznavanja potencialnega delodajalca na inovativen način. Za prehrano bo poskrbljeno, za udeležence smo pripravili simpatična darilca. Na dogodkih vas bo spremljal profesionalni fotograf, ki vas bo fotografiral za CV, izdelali pa si boste lahko tudi CV vizitko.

Avtobusi bodo obiskali vseh pet večjih slovenskih regij:

  • 18. 6. (ponedeljek) – Štajerska – potrjena podjetja: Steklarna Hrastnik,
  • 19. 6. (torek) – Gorenjska- potrjena podjetja: Lotrič Meroslovje, Gorenjska banka,
  • 20. 6. (sreda) – Dolenjska- potrjena podjetja: Trenkwalder,
  • 21. 6. (četrtek) – Primorska – potrjena podjetja: Luka Koper,
  • 22. 6. (petek) – Osrednja Slovenija – Decathlon.

Udeležite se lahko enega ali več brezplačnih kariernih busov. Vsi avtobusi bodo odpeljali iz Ljubljane med 8. in 9. uro zjutraj in se tja vrnili okoli 18. ure zvečer, udeležence pa bodo pobirali tudi po poti.

Na vsakem kariernem busu boste dobili praktična navodila, kako se predstaviti delodajalcem, nato pa boste obiskali dva delodajalca, zanju s pomočjo organizacijske ekipe izvedli uporabno delavnico, večini pa se boste nato predstavili še na hitrih kariernih zmenkih.

Vsak karierni bus se bo zaključil z okroglo mizo na temo zaposlovanja mladih v regiji in uporabne vrednosti e-Nefiksa pri kadrovanju, na katerega so vabljeni tudi vsi mladi iz lokalnega okolja in zainteresirana javnost.

Prijave zbirajo do 13. junija oz. do zapolnitve prostih mest.

Več informacij najdete tukaj.