Odprt interni poziv študentkam in študentom Univerze v Ljubljani k oddaji predlogov za uvrstitev v objavo e-glasila kULturnica

Univerza v Ljubljani (UL) poziva svoje študentke in študente k sodelovanju pri izvedbi aprilske številke e-glasila kULturnica.

kULturnica je prvi spletni mesečnik UL, namenjen kulturi in umetnosti največje in najstarejše slovenske univerze. Njegov izid je plod želje po večji ozaveščenosti o kulturi znotraj in tudi zunaj UL, namenjen je vsem zaposlenim ter študentkam in študentom UL.

Predmet internega poziva je umetniška interpretacija pojma družba. Študentke in študente UL vabijo k razmisleku o družbi, njenih spremembah, (za študentke in študente) pomembnih področjih in/ali potrebnih spremembah, možnostih vpliva in/ali (so)odločanja, aktivnem sodelovanju, njihovi vlogi ipd.

V aprilski številki kULturnice bodo objavljeni trije prejeti predlogi, potrjeni na Svetu za umetnost UL. Poleg objave v aprilski številki kULturnice bo vsak izmed treh potrjenih predlogov nagrajen v višini 500 EUR.

Več informacij je na voljo tukaj.

Vir: Karierni centri univerze v Ljubljani