Odprtje letnega vrta MC Legebitra

DIC Legebitra počasi zaganja fizični Mladinski center Legebitra. Prvi dogodek bo odprtje prenovljenega letnega vrta. Aktivnost bo potekala v petek, 5. 6. 2020, od 16.00 do 18.00 na dvorišču MC Legebitra na Trubarjeva 76a. 

Osrednji dogodek aktivnosti je druženje in občudovanje letnega. V primeru dežja dogodek odpade.  Za varnost vseh lahko trenutne aktivnosti v MCju potekajo po točno določenih pogojih in navodilih:

  • Obvezna je prijava na dogodek in potrditev prijave. Prijaviš se lahko tukaj
  • Aktivnosti se lahko udeleži največ 10 oseb, zato so prijave omejene; pri čemer se upošteva izločitev prijav glede na simptome okužbe in tveganjih za okužbo s koronavirusom.
  • Obvezna je uporaba maske, ki jo boste morale_i nositi cel čas aktivnosti. Ves čas aktivnosti je tudi obvezno vzdrževanje razdalje 1,5 metra med udeleženkami_ci aktivnosti.
  • Aktivnosti bodo potekale na dvorišču MC Legebitra – ob slabem vremenu aktivnost odpade ali je prestavljena na splet (to je odvisno od vsake aktivnosti posebej in je opredeljeno v opisu).
  • Vstop v prostore Legebitre je obvezno posamičen. Pred vstopom in pri izstopu je razkuževanje rok obvezno.
  • Osebe, ki dobite potrjeno prijavo in ste sprejete na aktivnost prosimo, da prihajate točno oziroma v časovnem oknu od 15 min pred predvideno aktivnostjo do 5 min po začetku aktivnosti. Pred tem in potem žal ne morate vstopati na dvorišče in v prostore Legebitre.
  • Ker je število mest omejeno vas prosijo, da morebitno neudeležbo na dogodku sporočite čim prej, saj s tem sprostite mesto za naslednjo osebo v čakalni vrsti. E-poštni naslovi se zbirajo za namen potrditve prijavnice. Potrditev lahko pričakujete nekaj dni pred izvedbo aktivnosti. Vsi podatki, zbrani s prijavnico bodo uporabljeni le za namen udeležbe na aktivnostih. Do njih bodo dostopale_i le zaposlene osebe DIC Legebitra. Po izvedbi aktivnosti se podatki trajno brišejo.

Več o dogodku lahko najdeš tukaj.