Park Istra išče prostovoljke_ce za mednarodno prostovoljno delo

Park Istra išče prostovoljke_ce za prostovoljno delo v Sloveniji, Italiji, Franciji in v Avstriji.

Vsi stroški so kriti preko programa Evropska solidarnostna enota. Prostovoljce_ke iščejo na naslednjih projektih:

  • Park Istra, Slovenija, išče 1 prostovoljca_ko, ki se bo pridružil_a 13 mednarodnim prostovoljcem v pomoči lokalnim skupnostim in NVO v Obalno-kraški regiji. Skupinski ESE projekt se začne 15. 9. 2022 in traja 2 meseca.
  • Rdeči križ, Avstrija, išče prostovoljce_ke, ki bodo delovali_e na projektih povezanih z dobrodelnostjo in izobraževanjem. Aktivnost se začne septembra ali jeseni in traja 1 leto.
  • UNIS CITE, Francija, išče 20 mednarodnih prostovoljcev za delo na naslednjih tematikah: zmanjšanje izolacije starostnikov, ozaveščanje o diskriminaciji ter temah povezanih z EU. Delo je skupinsko. Projekt se začne Septembra in traja 6 mesecev.
  • INCO, Italija, išče 2 prostovoljca_ki, ki ju zanima delo na mednarodnih izmenjavah, promociji mednarodnih projektov in spletnem komuniciranju. En od projektov se začne že v juliju in traja do konca leta, drugi pa se začne jeseni in traja leto dni.
  • F.R.I.E.N.D.S, Italija, išče 2 prostovoljca_ki za delo na solidarnostnih akcijah znotraj lokalne skupnosti. Projektu se lahko priključite že v juliju za obdobje 8 mesecev.
  • UpDoo World Association, Italija, išče prostovoljca_ko, ki ga/jo zanima delo na področju umetnosti, glasbe, socialnega razvoja in promocije kulture. Začetek projekta je julij 2022, projekt traja leto dni.
  • ASSB’s team, Italija, išče prostovoljca_ko, ki ga/jo zanima delo s starostniki in telesno oviranimi. Gre za delo na področju rekreacije in pomoči v domu za ostarele. Začetek projekta je julija 2022, projekt traja 8 mesecev.

Za več informacij se lahko obrnete na petra@parkistra.com.

Vir: Park Istra