Po kreativni poti do znanja – Novim izzivom naproti

Vsi sodelujoči v projektih “Po kreativni poti do znanja” ter vsi, ki vas zanima, kakšne kreativne rešitve so nastale v glavah študentov pod mentorstvom visokošolskih učiteljev in strokovnjakov iz gospodarstva,  ste vabljeni, da se pridružite dogodku »Novim izzivom naproti«, ki bo potekal v torek, 14. 11. 2017, v Ljubljani. 

Dogodek bo potekal ob zaključku razpisa “Po kreativni poti do znanja (PKP)”, z željo širši javnosti predstaviti in pokazati odlične rezultate, ki so nastali v 212 projektih, ki so bili sofinancirani tudi iz evropskih sredstev. V njih je bilo vključenih več kot 1600 študentov, 224 pedagoških delavcev in 333 mentorjev iz gospodarstva oziroma neprofitnih organizacij, ki so iskali kreativne rešitve za izzive s katerimi se srečujejo v gospodarstvu.

Na dogodku bodo predstavili rezultate, produkte in storitve, ki so nastale tekom izvajanja razpisa ter predstavili nekaj najboljših projektov, ki se bodo potegovali za naziv »Naj projekt PKP 2017«. Najboljši projekt bo prejel spodbudno nagrado.

Ne zamudite tudi nadvse zanimivega in koristnega predavanja. Matija Goljar, javnosti poznan kot voditelj oddaje Štartaj Slovenija, drugače pa ustanovitelj podjetja in vodja Ustvarjalnika, bo vsem sodelujočim razkril skrivnosti trženjskih uspehov, jih seznanil z možnostmi vstopov na trg, postregel s primeri dobrih praks ter jih spodbudil in motiviral pri oblikovanju ekipe in začetkih start up podjetništva.

Rok prijave je 10. 11. 2017. Prijavite se lahko tukaj.

Več informacij najdete tukaj, preko e-pošte: pkp[@]sklad-kadri.si ali telefonske številke: 01 434 15 74.