Poletna šola: Več kot 360 priložnosti, ki čakajo nate

Na Kariernih centrih UL pri delu z dijaki opažajo, da je med njimi veliko takih, ki so negotovi glede nadaljnje izbire študija.

Ponudba študijskih programov in visokošolskih zavodov je velika in med vsemi informacijami so včasih zmedeni, kako se odločiti. Da bi jim to odločitev olajšali, tudi letos od 26. do 30. avgusta 2019 organizirajo poletno šolo: Več kot 360 priložnosti, ki čakajo nate.

Dijaki boste imeli priložnost, da spoznate svoje interese, talente, osebnostne lastnosti, vpisni postopek, poklice prihodnosti, možnost mednarodnih izmenjav in štipendij. Na izbiro imate obiske 16 fakultet, 1 akademije Univerze v Ljubljani in 12 potencialnih bodočih delodajalcev iz različnih panog. Program si lahko prilagodite svojim potrebam in interesom, saj se lahko prijavite na posamezno delavnico ali obisk.

Aktivnost sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada, zato je poletna šola za dijake brezplačna. Ker si želimo, da je dogodek dostopen dijakom iz cele Slovenije, bomo povrnili tudi strošek prevoza.

Aktivnost sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada, zato je poletna šola za dijake brezplačna. Ker si želijo, da je dogodek dostopen dijakom iz cele Slovenije, bodo povrnili tudi stroške prevoza.

Več informacij o programu in prijavnico najdeš tukaj.