Postani del prostovoljske ekipe Društva CPM!

Te zanima delo z mladimi in si star_a med 19 in 29 let? Bi rad_a krepil_a svoje retorične veščine? Znaš poslušati sogovornika_co brez vnaprejšnjih sodb? Se želiš naučiti komunicirati z mladimi brez moraliziranja in soustvarjati programe ter pokazati svojo ustvarjalnost?  

Društvo Center za pomoč mladim (CPM) te vabi, da se pridružiš energični in usposabljeni ekipi CPM prostovoljcev_k. Prostovoljsko delo pri CPM pomeni predvsem vodenje delavnic in treningov socialnih veščin za dijake_inje in mlade med 15. in 20. letom starosti, kjer preko izkustvenih vaj ponujajo vpoglede v posameznikovo delovanje in nudijo varen prostor za dskusijo, predvsem pa skrbijo za to, da se imajo fajn.  

Predhodne izkušnje niso potrebne, je pa pomembno, da te veseli delo z mladimi in si pripravljen_a delati v skupini.  

Če si želiš še več informacij, te vabijo na uvodno srečanje prostovoljcev_k, ki bo v prostorih CPM, na Trgu prekomorskih brigad 1, v Ljubljani,  potekalo v torek, 8. 9. 2020, ob 15.00 in četrtek, 10. 9. 2020, ob 10.00.  

Na e-poštni naslov tara@cpm-drustvo.si jim sporoči svojo zainteresiranost do najkasneje dva dni pred postavljenim terminom srečanja. V kolikor ti ne ustreza noben izmed navedenih terminom, se lahko dogoriš tudi za individualno srečanje, kjer ti bodo predstavili način dela in načrt usposabljanja.  

Več informacij o Društvu CPM lahko najdeš na njihovi spletni strani, tukaj