Posvet: “Izzivi kariernega svetovanja in izbire študija v kontekstu transformacije družbe 21. stoletja”

Karierni centri Univerze v Ljubljani so posebna služba na Univerzi, ki je namenjena študentom in tudi dijakom kot podpora pri pridobivanju novega znanja, spretnosti, izkušenj in povezav s pomembnimi predstavniki na trgu dela.

Vabijo vas v ponedeljek, 4. decembra 2017 ob 9.00 na UL Fakulteta za računalništvo in informatiko (Večna pot 113, 1000 Ljubljana) na srečanje s svetovalnimi delavci in delavkami srednjih šol.

Ta srečanja organizirajo na Univerzi v Ljubljani vsako leto, z namenom prenosa pomembnih informacij, novosti in izkušenj. Letošnja tema srečanja so korenite spremembe, ki smo jim priče na trgu dela in v družbi kot celoti in ki bodo bistveno določale vaše možnosti in priložnosti. Zaradi hitrega razvoja in sprememb, ki jih ta prinaša na vsa področja našega življenja, tudi odločanje in izbira študija in kariere nasploh zahtevata drugačna znanja in informacije. Poleg znanja postajajo vedno pomembnejše še druge vaše kvalitete, spretnosti, izkušnje, ki si jih pridobivate predvsem v izven-šolskem prostoru. Prepričani smo, da je pomembno, da ste s tem seznanjeni, se tega zavedate in pri sebi načrtno razvijate svoje prednosti.

Vabijo vas, da se jim pridružite in se iz prve roke informirate o trendih in novostih, da boste odgovorneje in laže sprejemali dobre odločitve.

Pripenjajo vam program posveta in vabilo, v katerem boste našli tudi povezavo na prijavo za dogodek.