Poziv za nove prostovoljke_ce pri Legebitri

Te zanima prostovoljsko delo na Legebitri? Si želiš izkušenj s soorganizacijo dogodkov, krožkov in aktivnosti v Mladinskem centru Legebitra, ali kavarniških večerov, taborov in ostalih aktivnosti? Te veseli grafično oblikovanje in si mojstrica_er socialnih omrežji? Bi se vključil_a v druge programe, kot so terenska ekipa STIK, Živa knjižnica, Hiv preventiva ali zagovorniške aktivnosti? Si želiš novih znanj in izkušenj, spoznati raznolike mlade in skupaj ustvarjati zanimive aktivnosti v varnem in sprejemajočem okolju? 

Legebitra te vabi, da se pridružiš 40 članski prostovoljski ekipi in s skupnostnimi delavkami_ci soustvarjaš pester program aktivnosti. Kot bodoča_i prostovoljka_ec se pri Legebitri usposobiš za prostovoljsko delo v okviru programov in projektov društva. Na usposabljanju se seznaniš s poslanstvom in vizijo društva, pravicami in dolžnostmi, ter področji dela, na katerih bi želel_a delovati. Izbiraš lahko med široko paleto aktivnosti, ki ti bodo podrobneje predstavljene na uvodnem srečanju. 

Uvodno srečanje za nove prostovoljke_ce bo 10. 9. 2020 od 15.00 do 17.00 v MC Legebitra (Trubarjeva 76a, Ljubljana) – udeležba na srečanju je obvezna.

Vse zainteresirane prosijo, da izpolnejo prijavnico, ki jo lahko najdeš tukaj 

Prijave zbirajo do vključno 7. 9. 2020.  

Za dodatna vprašanja so na voljo na katja.sesek@legebitra.si ali na 01 430 51 44 / +386 30 466 155. 

Vabilo lahko v celoti prebreš tukaj