Poziv za prostovoljke_ce Kavarniških večerov

Z oktobrom svoja vrata ponovno odpirajo Kavarniški večeri, ki prinašajo novo sezono ustvarjalnosti, blišča, umetnosti in prijetnega druženja. Vsak 2. četrtek ob 20.00 se v  Klubu Tiffany prelevijo v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalke_ce pripravljajo mladi.

Vam je blizu LGBT-kultura? Queerovska ustvarjalnost? Glasba? Performativna umetnost? Rade_i delate z mladimi, še neuveljavljenimi ustvarjalkami_ci? Vam je všeč prostovoljsko delo? Bi si rade_i nabrale_i nekaj novih organizacijskih veščin? Bi morda sam_a prispevala k programu ali pa imaš veliko idej?

DIC Legebitra in Klub Tiffany vabita na prvo srečanje ekipe prostovoljk_cev Kavarniških večerov, ki bo v četrtek, 5. oktobra 2017 ob 19.00 uri v Klubu Tiffany na Metelkovi. Na srečanju bodo predstavili Kavarniške večere in vse prostovoljsko delo, ki je potrebno, da se večeri z mladimi LGBT-ustvarjalkami_ci zableščijo v vsem svojem sijaju. Po sestanku lahko druženje podaljšate in se udeležite prvih Kavarniških večerov v novi sezoni.

Če bi se rad_a pridružila organizacijski ekipi Kavarniških večerov, ki jo sestavljajo prostovoljke_ci Legebitre in Kluba Tiffany, pa se prvega srečanja ne moreš udeležiti ali imaš dodatna vprašanja, piši na info@legebitra.si ali kulturnicenterq@gmail.com.

Več najdeš tukaj.