Pozor, Hud Job že petič!

Prijavi se in pomagaj soustvarjati vsebine blagovnih znamk Cosmopolitan, Playboy, Elle, Avto magazin, Sensa, Jana, Story, Liza, Lady, Lea, Nova in Aktivni!

Tokrat iščejo še več sodelavcev! In sicer dva novinarja tiskanih in spletnih medijev/urednika družbenih medijev, grafičnega oblikovalca, fotografa in lektorja, ki bi s soustvarjanjem revij v tiskani in spletni ediciji ter s pomočjo pri različnih projektih pridobivali neprecenljive izkušnje v poslovnem svetu.

Kaj dobiš?

  • Tri mesece plačanega dela,
  • mentorstvo izkušenih ustvarjalcev medijskih vsebin,
  • izdelan portfolio za iskanje zaposlitve,
  • medijsko izpostavljenost,
  • predstavitev svojega dela na zaključnem dogodku, kamor bodo povabljeni različni zaposlovalci.

Rok za prijavo je 11. 3. 2018. Prijavo pošlji na: hud.job@adriamedia.si

Izmed vseh prijavljenih bodo izbrali po eno dekle ali fanta za vsako delovno mesto, razen za delovno mesto novinarja. Za ta položaj sta prosti dve mesti. Vseh pet bo skupaj delovalo kot tim, preizkusili pa se bodo vsak na svojem področju. 

Prijavijo se lahko starejši od 18 let. Izbrani kandidati bodo morali v 12 tednih – med aprilom in junijem 2018 – opraviti 25–30 ur dela tedensko. Delo bo potekalo na različnih uredništvih in pri različnih projektih. Načrt dela pripravnik dobi v prvem tednu. Pri izboru kandidatov se bodo upoštevale samo popolne prijave. Vsak pripravnik bo moral podpisati pogodbo o sodelovanju, poznati kodeks ter se strinjati s splošnimi pravili, ki veljajo za vse njihove nagradne igre in spletne izzive.

Več informacij najdeš tukaj.