Pridruži se Sindikatu Mladi plus

Ekipa Sindikata Mladi plus vabi v svoje vrste mlade, jezne in kritične posameznike ter posameznice, ki bi se želeli aktivno pridružiti zavzemanju za delavske in socialne pravice mladih brezposelnih, študentk in študentov, dijakov in dijakinj ter prekarnih delavk in delavcev. 

Na Sindikatu Mladi plus se ukvarjajo s širšimi področji delavske in mladinske politike, kjer prek zagovorništva in kampanj naslavljajo odločevalce, izvajajo izobraževalne aktivnosti, sodelujejo s sindikalnimi organizacijami iz tujine in se poslužujejo različnih metod delavskega boja.

Zainteresirane za omenjene in sorodne teme vabijo, da postanete del njihove ekipe, v okviru katere boste spoznali, kaj pomeni sindikalizem v praksi, hkrati pa dobili priložnost za razvijanje različnih idej in za samoorganiziranje.

Veseli bodo aktivistk in aktivistov različnih profilov, še posebej pa tistih, ki bi želeli delovati na področjih pravnega svetovanja, projektnega dela, pisati različna aktivistična besedila oziroma odzive na aktualno politično dogajanje ali pripravljati in voditi razne delavnice.

Več si lahko preberete na njihovi spletni strani tukaj.

Vir: Sindikat Mladi plus