Pridruži se Sindikatu Mladi plus

Sindikat Mladi plus vabi, da se jim pridružite kot aktivist oziroma aktivistka. V svoje vrste vabijo vse mlade med 15. in 35. letom starosti, dijake in dijakinje, študente in študentke, mlade brezposelne ter delavce in delavke v prekarnih oblikah dela.

Kot aktivist oziroma aktivistka boste imeli na Sindikatu Mladi plus priložnost, da se vključite v že obstoječa področja delovanja ali pa predlagate nove teme, za katere menite, da so za sindikat mladih pomembne.

Aktivisti in aktivistke Sindikata Mladi plus imajo prav tako možnost sodelovati na lokalnih in mednarodnih srečanjih delavskih in mladinskih organizacij, pridobiti znanje na področju delovne zakonodaje, piliti svoje veščine komunikacije v javnosti, zastopati politična stališča, ob tem pa tvoriti tudi mrežo zanimivih in dragocenih poznanstev.

Za vse nove aktivistke in aktiviste bodo organizirali usposabljanje, in sicer s sestankom v Ljubljani ter prek spleta. Prav tako pa bodo od 12. do 14. novembra na Debelem rtiču organizirali delovno-motivacijski vikend. Tam jih bo mogoče bolje spoznati, spoznali pa boste tudi sindikalne vsebine. Stroške prevoza, bivanja in prehrane krije Sindikat Mladi plus.

Prijave za nove aktivistke in aktiviste so odprte do 31. oktobra.

Prijavite se lahko tukaj.

Več informacij najdete tukaj.

Vir: Sindikatu Mladi plus