Prijave za Škisolov ter Elektro škisolov 2024 so odprte

Odprle so se prijave za Škisolov 2024, tekmovanje za mlade glasbene skupine, ki si z zmago priigrajo nastop na velikem odru Škisove tržnice. Prav tako pa je razkrita tudi letošnja novost – ker so priložnost nastopa na največji študentski prireditvi v Sloveniji na Zvezi ŠKIS želeli omogočiti tudi mladim DJ izvajalcem, letos razpisujejo novo tekmovanje, Elektro škisolov.

Razpis za neuveljavljene glasbene skupine, ki si želijo nastopiti na Škisovi tržnici 2024 traja od 23. februarja do 10. marca 2024. Žirija bo izmed prijavljenih skupin izbrala štiri finaliste, prav tako pa bo od 11. do vključno 16. marca na Facebook profilu Škisove tržnice potekalo glasovanje z všečki, s pomočjo katerega si bo mesto na finalnem izboru zagotovila še ena skupina. Finalni izbor Škisolova se bo odvil 27. marca 2024 ob 19.00 v ljubljanskem lokalu Aula Cafe, dve izmed nastopajočih skupin, ki bosta najbolj navdušile žirijo ter publiko pa si bosta z zmago priigrali nastop na glavnem odru Škisove tržnice 2024.

Prijave so možne preko obrazca, ki ga najdete tukaj.

Razpis za mlade DJ izvajalce, ki se želijo predstaviti na elektro odru letošnje Škisove tržnice je odprt od 1. do vključno 17. marca 2024. Izmed prijavljenih izvajalcev bo žirija izbrala 4 finaliste, ki se jim bo na finalnem izboru pridružil tudi favorit po izboru publike (glasovanje bo potekalo na Facebook profilu Škisove tržnice, od 18. do 22. marca). Finale elektro škisolova se bo odvilo v lokalu Zorica, 4. aprila 2024 ob 19.00. Zmagovalca, ki si bosta najbolj prepričala žirijo ter zbrane pa bosta 9. maja 2024 nastopila na elektro odru Škisove tržnice.

Prijave so možne preko obrazca, ki ga najdete tukaj.

Več informacij najdete tukaj.

Vir: Zveza ŠKIS