Programi Evropskega socialnega sklada za mlade na Informativi 2019

Že veste, kje se bo 25. in 26. januarja pila najboljša kava? Na razstavnem prostoru Evropskega socialnega sklada v okviru sejma izobraževanja in poklicev Informativa na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Predstavljali se bodo namreč poklici prihodnosti, svoje izkušnje bodo delili študentje iz tujine, izvedeli boste, kako pridobiti štipendijo ali praktične izkušnje v izobraževanju in kako vam lahko digitalne storitve olajšajo življenje.

Čez številne možnosti izobraževanja, ki so podprte z evropskimi sredstvi, nas bo popeljal raper Trkaj, mogoče pa bo celo poleteti v vesolje.

Na skupnem prostoru se bodo pod naslovom “Kaj Evropski socialni sklad ponuja mladim?” predstavili Služba vlade za razvoj in evropski kohezijsko politiko, Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad, Ministrstvo za javno upravo, Zavod za zaposlovanje, Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Center za poklicno izobraževanje, ki bodo tako mladim na enem mestu predstavili številne priložnosti pri izobraževanju, zaposlovanju in reševanju podjetniških izzivov.

Podrobnosti o programu najdete tukaj.