Prvi sestanek prostovoljk_cev fundraising ekipe

Vabljen_a na koordinacijski sestanek v četrtek, 19. 3. 2020 ob 19.00 v pisarno Društva Parada ponosa na Dunajski cesti 10 v Ljubljani, v kolikor te zanima prostovoljstvo pri Društvu Parade ponosa na področju fundraisinga in organizacije dogodkov.

Koordinacijski sestanek je namenjen spoznavanju, predstavitvi možnosti za prostovoljsko delo, koordinatoric fundraising skupine in mentorice prostovoljstva ter planiranju naslednjih korakov. Na koncu bo tudi predstavljena tema in program letošnje Parade ponosa.

Prostovoljsko delo bo potekalo med marcem in junijem 2020 v Ljubljani.

Organiziranih bo več različnih fundraiserjev – dogodkov, kot so koncerti in zabave, nastopi, razstave in brunchi. Parada ponosa išče prostovoljke_ce, ki bi pomagali_e pri zbiranju idej za program, iskanju lokacij in nastopajočih kot tudi logistični organizaciji dogodka, kjer bi pomagali_e pri deljenju letakov in plakatov, promociji, izdelovanju scene in dekoracij, zbiranju donacij hrane in njeni pripravi. Pomoč bodo potrebovali_e tudi na samem dogodku, recimo pri pripravi prostora, moderiranju, nastopanju, fotografiranju, zbiranju denarnih donacij in po koncu pri pospravljanju, štetju donacij in urejanju fotografij.

Za dodatna vprašanja lahko pišeš na e-poštni naslov info@ljubljanapride.org ali pokličeš na 040 366 070 (Mateja).

Več informacij o prostovoljstvu lahko najdeš tukaj.