Razpis za delovni mesti strokovnega sodelavce_ke za področje komuniciranja oziroma dela z javnostmi

SLOGA, platforma nevladnih organizacij za razvoj, globalno učenje in humanitarno pomoč, razpisuje dve delovni mesti strokovne sodelavke_ca za komuniciranje oz. delo z javnostmi (A in B), na dveh projektih, ki jih sofinancira Evropska komisija.  

Zaposlitvi sta za določen čas (do konca februarja 2022), s čimprejšnjim pričetkom (po dogovoru), s 40-urnim delovnikom, v Ljubljani, v kolektivu petih posameznic_ov, ki verjamejo v spreminjanje sveta na bolje. 

Pogoji za delovni mesti:  

  • zaključena vsaj 7. stopnja izobrazbe (univerzitetni program oz. 2. bolonjska stopnja) ali zaključena 6. stopnja izobrazbe (1. bolonjska stopnja) in najmanj 5 let delovnih izkušenj v nevladnem sektorju na področju (A) razvojnega sodelovanja ter (B) podnebnih sprememb in migracij; 
  • izkušnje na področju komuniciranja oz. dela z javnostmi; 
  • dobro poznavanje družbenih omrežij; 
  • odlično znanje angleškega jezika. 

Svoj življenjepis z obveznim motivacijskim pismom v angleškem jeziku pošljite na info@sloga-platform.org do 30. 10. 2020.

Rok prijave podaljšan do 6. 11. 2020.

Pogodba o zaposlitvi se bo sklenila za določen čas, do februarja 2022. Začetna neto plača znaša približno 1050 evrov+ povračilo za pot na delo, malica, regres. 

Več informacij lahko najdete tukaj