Razpis za delovno mesto: Skrbnik spletnih strani in informacijskih sistemov na SFU Ljubljana

Univerza Sigmunda Freuda Dunaj – podružnica Ljubljana išče skrbnika_co spletnih strani in informacijskih sistemov na SFU Ljubljana.

Skrbnik vsebinsko in oblikovno ureja spletne strani, pripravlja in oblikuje promocijska besedila za objave na spletnih straneh in ostalih kanalih SFU Ljubljana. Načrtuje izboljšave spletnih strani in digitalna orodja in e – procese, nudi pomoč različnim oddelkom in uporabnikom pri uporabi informacijskih orodij in aplikacij. Sodeluje s programerjem pri razvoju e-sistemov in nadgradnji spletnih strani.

Zaželena smer izobrazbe: družbene vede, novinarstvo, informacijska znanost, komunikologija ali mediji 1. bolonjske stopnje. Pogodba za delovno mesto se sklene za določen čas 1 leta.

Obvezno je napredno poznavanje Microsoftovih orodij, WordPress, poznavanje spletnih aplikacij, kot sta Zoom in MSTeams, Google Drive, Mailchimp, Moodle, poznavanje urejanja spletnih družbenih omrežij, dobro znanje angleščine ter veščine kreativnega pisanja. Prijave z motivacijskim pismom in življnjepisom sprejemajo na tajnistvo@sfu-ljubljana.si.

Vir: SFU Ljubljana