Razpis za delovno mesto: Višji svetovalec področja II – Vodja delovnega področja ČMC

Mladi zmaji razpisujejo delovno mesto Višji svetovalec področja II – Vodja delovnega področja ČMC, za nedoločen čas s polnim delovnim časom.

V podporo izvajanju njihovega poslanstva iščejo strokovno, organizirano, ambiciozno, samoiniciativno in dinamično osebo za strokovno vodenje in razvoj notranje organizacijske enote ČMC, ki v začetku leta 2024 šteje 13 zaposlenih. Ti svoje delo opravljajo v petih četrtnih mladinskih centrih, ulični enoti, mobilnem mladinskem centru, skupnostnem mladinskem centru ter digitalnem mladinskem centru.

Želijo si osebo, ki je vešča priprave in izvajanja strategij in bo znala organizirati delo tako, da bo podpiralo razvoj novih programov in strokovni razvoj sodelavcev v mladinskih centrih. Osebo, ki ji priprava poročil, analiz in statistik za poročanje vodstvu ne predstavlja težave. Želijo si vodjo, ki bo prevzela odgovornost za razvoj programa mladinskih centrov s predanostjo in nadgradila že vzpostavljen program v smeri novih povezovanj.

Ponujajo dinamično delo. Veliko jim pomenijo odnosi, zaupanje, spoštovanje, pripadnost in medsebojna podpora. Od novega sodelavca pričakujejo pripravljenost za timsko delo, pozitivno naravnanost, samoiniciativnost, ambicioznost, inovativnost, zanesljivost, fleksibilnost in ustvarjalno reševanje problemov. 

Več informacij o delovnem mestu najdete tukaj.

Vir: Javni zavod Mladi zmaji