Sodeluj v pri projektu Dizajn v mestu

Mesec oblikovanja Ljubljana (13. 10. – 13. 11.) bo tudi letos priložnost in izziv za ves poslovno ustvarjalni svet. S projektom Dizajn v mestu bo povezoval in izpostavljal množico ustvarjalnih akterjev – partnerjev ter skupaj z njimi, na raznolikih lokacijah; sejmišča, galerije, muzeji, trgovine in saloni, razstavni prostori, studii, tržnice, restavracije, pop-up lokacije itd., gradil ustvarjalno podobo prestolnice. 

Sodeluješ lahko z “ustvarjalno točko – destinacijo z ustvarjalnim značajem” ali dogodkom. Za sodelovanje je potrebna prijava s spletnim obrazcem. Odločitev o vključitvi ustvarjalne točke ali dogodka v program Meseca oblikovanja potrdijo kuratorji v roku enega tedna po oddani prijavi. 

Ustvarjalne točke Dizajna v mestu so destinacije z ustvarjalnim značajem. Sodelovanje pomeni, da aktivno prispevaš h kreativni podobi prestolnice in izkoristiš priložnost izpostavitve lastne ustvarjalne prakse. 

Rok prijave je 1. 7. 2020. 

Dogodki so priložnost za dodatno izpostavitev obstoječe ali nove poslovne prakse, lansiranje novosti, lahko so razstave, inštalacije, delavnice, predavanja, razprave, vodeni ogledi, kulinarična doživetja, modne revije, pop-up trgovine, odprta vrata, zabave idr. Dogodki so opolnomočeni z raznolikim naborom ustvarjalnih disciplin s področij arhitekture in oblikovanja. 

Rok prijave je 1. 8. 2020.  

Prijavnina znaša 50 eur. 

Več informacij in prijavnico lahko najdeš tukaj