SOUNDGARDEN FESTIVAL: festival kreativnih prebojev in podjetništva

Festival kreativnih prebojev in podjetništva se bo letos prvič odvil v Sloveniji, natančneje ob Velenjskem jezeru.

Z željo po svežem pristopu in razbijanju klasičnih formatov podjetniških dogodkov, se vsem, željnih novega znanja in poznanstva, predstavlja SoundGarden festival, ki s svojim festivalskim duhom obiskovalcem ponuja pester program, namenjen najnovejšim tehnologijam, motivaciji, podjetniškemu znanju, mentoriranju in predvsem brezskrbnemu povezovanju tako obiskovalcev kot tudi podjetnikov in drugih organizacij.

Festival je namenjen vsem freelancerjem in tistim, ki so se zataknili v svojem delu, ki iščejo nove priložnosti v inovativnih podjetjih, kreativne mentorje za razvoj svojih projektov ali pa tistim izredno radovednim posameznikom, ki želijo širiti svojo osebno in poslovno mrežo. Dobrodošli so vsi kreativni posamezniki, ki iščejo nova orodja in tehnike kako bolje funkcionirati v skupinah, istomislečim posameznikom, ki jih ne navdušuje konferenčni koncept učenja, kreativni učenjaki in ljudje z rastočim mindsetom. 

Na festivalu se bodo izvedli strokovni paneli, “out of the box” delavnice, networking dogodki, inovativne svetovalnice, koncerti in različne športne aktivnost.

Več informacij je na voljo tukaj.

Vir: Mlad.si