Studio za raziskavo umetnosti igre išče producenta/organizatorja

Studio za raziskavo umetnosti igre – Društvo za umetniško raziskavo, kreacijo, rezidenco in edukacijo Krušče razpisuje prosto delovno mesto producenta/organizatorja.

Studio za raziskavo umetnosti igre deluje kot zavod za kulturne dejavnosti v Ljubljani ter kot društvo, namenjeno umetniški raziskavi, kreaciji, rezidenci in edukaciji v malem zaselku Krušče blizu Cerknice. 

Opis del in nalog: organizacija umetniških rezidenc in programov v okviru Delovnega centra za umetniško raziskavo, kreacijo, rezidenco in edukacijo Krušče, vodenje projektov, fundraising.

Zahtevana je visokošolska izobrazba, zaposlitev pa je razpisana za 12 mesecev, za polovični delovni čas z možnostjo kasnejše zaposlitve za polni delovni čas.

Kandidat_ka potrebuje delovne izkušnje s področja umetniške produkcije ter domačih in mednarodnih razpisov, poznavanje delovanja umetniških rezidenc, vozniški izpit, odlično znanje angleškega jezika itd.

Iščejo zanesljivo_ga, ustvarjalno_ga, organizirano_ga, samoiniciativno_ga, iznajdljivo_ga, ambiciozno_ga sodelavko_ca za dolgoročno sodelovanje s perspektivo stalne zaposlitve.

Možnost fleksibilnega urnika in po potrebi bivanja na Kruščah.

Zainteresirane prosijo, da do 30. 6. 2019 pošljejo življenjepis na e-naslov: katja.legin@gmail.com.