Time management: Si gospodar svojega časa?

Pridi na delavnico in izvedel boš, kako si organizirati dan, da ga lahko maksimalno izkoristiš!

Vsi mi imamo na voljo 24 ur časa dnevno. Vsak dan. Vse dni v letu. Naša odločitev je, kako čas izrabimo. Upravljanje s časom je navada, ki ne pride sama od sebe. Dobro je, da se je naučimo.

Vsebina delavnice:

  • Analiza lastne izrabe časa: čemu namenjam svoj čas, vprašalnik za razmislek o lastni usmerjenosti v prihodnost, načela učinkovite organizacije in izrabe časa, izzivi pri upravljanju s časom, produktivno in neproduktivno delo.
  • Postavljanje ciljev: zakaj preskočiti nasvete za prihranke v času in se raje osredotočiti na večjo sliko, povezanost postavljanja ciljev in načrtovanje časa.
  • Prioritete in produktivnost: matrika prioritet in vrednotenje delovnih aktivnosti, moč zapisovanja, povezovanje z drugimi.
  • Usklajevanje časa pri študentih športnikih: identificiranje področij, pomembnih za njih, in postavljanje prioritet v povezavi z upravljanjem s časom.
  • Načrtovanje urnika: usklajevanje dnevnih aktivnostih z matriko prioritet, orodja za prepoznavanje in preseganje odlašanja, ocenjevanje potrebnega časa za aktivnosti, pripomočki za načrtovanje časa, tehnologija v pomoč pri načrtovanju

Delavnico bo izvajala Brina Menart, ki je univ. dipl. psihologinja in kvalificirana SDI uporabnica. 

Dogodek je brezplačen, vendar je število mest omejeno, zato so potrebne prijave na e-naslov: tina.kozic@uni-lj.si.

Več informacij najdete tukaj.