Ustvari inovativne poslovne rešitve

Zavod Ypsilon vabi na dogodek CODE.INNOVATE.CONNECT, ki ga organizira skupaj s SAP Slovenija. Projekt je zasnovan v treh delih, mladi od 16 do 30 leta pa se lahko udeležijo enega ali več sklopov dogodka brezplačno.

#INNOVATE je projekt v sklopu dogodka Code.Innovate.Connect, kjer mlade spodbujajo k iskanju inovativnih poslovnih rešitev za tri različne izzive s pomočjo mentorjev, ki jim bodo svetovali pri razvoju ideje.

Projekt bo potekal od 2. do 11. oktobra 2018 v BTC City Ljubljana, v prostorih ABC Huba v spodnji etaži Emporiuma.

Sodelujoči bodo imeli možnost osvojiti izlet v Beograd in glavno nagrado v višini 3500 EUR.

Izzivi so naslednji:

 • SMART CITIES (slv. pametna mesta)
  Načrtuj mesto, v katerem bi rad živel! S pomočjo tehnologije najdi rešitve za izboljšanje kvalitete življenja ljudi v mestih – za boljšo mobilnost, komunikacijo, čistost, … Možnosti je
  neskončno, bodi kreativen.
 • SMART VILLAGES (slv. pametno podeželje)
  Kako lahko izboljšamo kvaliteto življenja na podeželju in v manjših naseljih? Dosti je govora o pametnih mestih, vendar pa je veliko potenciala tudi zunaj – kako ga izkoristiti?
 • SPORTS DATA
  Privabi več gledalcev! Kako lahko dosežemo, da se več športnih navdušencev aktivno vključuje v športe, kot sta nogomet ali košarka? Kako merimo uspeh?

#CONNECT je zaključni dogodek celotnega projekta s posebnimi gosti, kjer bodo udeleženci iz petih držav predstavili svoj pitch pred strokovno komisijo, temu pa bo sledilo mreženje.
Dogodek bo 20. oktobra 2018 v Ljubljani.

Več informacij in prijavnico najdete tukaj.