Vabilo na spletni dogodek: Predstavitev učnega načrta na področju krožne ekonomije v prehranskih verigah

Epeka vabi, da se pridružite na interaktivnem spletnem dogodku, namenjenem predstavitvi učnega načrta s področja inovacij krožnega gospodarstva v prehranskih verigah.

Razvijajo ga skupaj s partnerji v sklopu evropskega projekta TRAIN-CE-FOOD. Dogodek je tako odlična priložnost za soustvarjanje učnega načrta ter spoznavanje z akterji na področju trajnostnega razvoja.

Cilj TRAIN-CE-FOOD je pridobitev inovativnih specializiranih kompetenc za mlade, ki jim bodo omogočile uporabo podjetniških in zadružnih spretnosti za ustvarjanje učinkovitih skupnih rešitev.

Mladi se bodo naučili poslovnih modelov na področju krožnega gospodarstva in prehranskih verig preko spletnega učenja, delavnic in usposabljanja na daljavo.

Skladno s cilji pripravljajo celostni program spletnega učenja, ki bo lahko uporabljen kot del učnih programov v sklopu študijskih in srednješolskih smeri, prav tako pa kot neformalno učenje.

Z namenom zagotavljanja kakovosti in diseminacije bodo izvedli delavnico, na kateri bodo predstavili učni načrt in povabili zainteresirane strani na področjih izobraževanja, socialnega podjetništva, prehrane in krožnega gospodarstva, da jim posredujejo povratne informacije in vpoglede, kako bi lahko učni načrt nadalje razvijali.

Dogodek bo potekal v četrtek, 27. maja 2021 od 10.00 do 12.00, preko spletne platforme Zoom. Potekal bo v angleščini.

Več o spletnem dogodku si lahko preberete tukaj

Vir: Epeka