Veččutna delavnica: Razigrana Ljubljana z zaprtimi očmi

Ustvarjalna Pisarna Sodelujem vabi na veččutno delavnico »Razigrana Ljubljana z zaprtimi očmi«, ki je sestavljena iz spretnostnih in ustvarjalnih veščin.

Delavnica je primerna za družine ter vse, ki si želite prestolnico spoznati na neobičajen način. Prilagojena je tudi za slepe in slabovidne ter gibalno ovirane obiskovalce. Spoznavali bodo pomembne zgradbe in arhitekturo, pri čemer se bodo srečali z različnimi spretnostmi, kot je orientacija in uporabo vseh čutil za zaznavanje. Še posebej vabljeni vsi ljubitelji umetnosti in arhitekture, ki bi radi na sprehodu po Ljubljani ugotovili, po kateri poti je vsakodnevno hodil arhitekt Plečnik, spoznali kje rastejo posebna drevesa ter se poigrali z vodo in vonjavami ljubljanskega Trnovega.

Delavnica je nastala v sodelovanju z interaktivnim vodičem za otroke po Ljubljani, Razigrano Ljubljano.

Delavnico bodo izvedli v centru Ljubljane v četrtek, 15. junija 2017, ob 17. uri. Zbirno mesto je pred Muzejem Plečnikova hiša na Karunovi ulici 4 v Trnovem. Raziskovalni pohod bo trajal 60 minut.

Delavnice so za udeležence brezplačne, dobrodošli so prostovoljni prispevki, ki jih bodo namenili za delovanje zavoda Ustvarjalna Pisarna SOdelujem. Ker je število mest omejeno, vas prosijo, da svojo udeležbo sporočite vsaj 24 ur prej na elektronsko pošto so-delujem@guest.arnes.si ali na telefon 031 453 743 (Karmen Bajec).